1/2

De aanwezige boxen bevatten een ruime maat (3,5 x 3,5 meter), waarvan er meerdere boxen een buitenluik hebben. Onze stal is geheel geïsoleerd, ruim opgezet en biedt meer dan voldoende natuurlijk licht in de stallen. Ook voor de ventilatie van frisse lucht kunnen de luiken in de lichtstraat van de stal open gezet worden zodat warme lucht weg kan. De verlichting bootst voor 100% daglicht na, zodat het paard geen hinder ondervindt aan de korter wordende dagen in de winter. Door de isolatie is de stal ten opzichte van de buitentemperatuur 

’s zomers altijd een paar graden koeler en ’s winters een paar graden warmer. Tevens beschikt het stallencomplex over een automatisch vliegenspray systeem; deze vernevelt vliegenspray gedurende de zomermaanden.

Bij de stallen bieden wij u 6 stuks poets/spuitplaatsen aan voorzien van warm en koud water. Deze plaatsen zijn ook zeer ruim opgezet, zodat het paard op een verantwoorde manier op de poets/spuitplaats kan staan. De tussenschotten zijn aan de achterzijde open, zodat de veiligheid voor de gebruiker ook gewaarborgd wordt. Boven één van de poets/spuitplaatsen bieden wij u een solarium, welke in hoogte verstelbaar is.

De boxen zijn allemaal voorzien van een draailuik, waardoor het paard buiten zijn stal kan kijken. De gangpaden zijn zeer ruim opgezet, hierdoor kunnen de paarden die voorbij lopen elkaar niet raken. De tussenwanden van de stallen zijn voorzien van een contactluik, zodat de paarden onderling contact kunnen hebben. Alle boxen zijn als verzwaarde merrieboxen uitgevoerd; dit houdt in dat de tralies dichter bij elkaar staan en dikker en sterker zijn. De waterbakken zijn met speciale leidingen aangelegd, waardoor er altijd fris water uit de bak komt en bacteriën geen kans hebben. In elke box is een afvoerputje in de vloer verwerkt. Dit maakt het mogelijk elke box individueel schoon te kunnen spuiten en ook overtollig vocht (urine) makkelijk weg kan lopen.

 

Alle professionele faciliteiten zijn aanwezig om uw paard zo optimaal mogelijk te kunnen trainen en verzorgen. Tevens beschikt onze accommodatie ook over een aquatrainer. 

De ontvangstruimte

Aangrenzend bij de stallen hebben we de ontvangstruimte met daarin zeer ruime zadelkasten en een aantal dekenrekken. In deze ruimte bieden wij u een gezellige zithoek, met o.a. een koffieapparaat, een frisdrank/snoepautomaat en een houthaard. Tevens is deze ruimte voorzien van vloerverwarming, hierdoor zullen uw spullen niet gaan schimmelen als gevolg van vocht. Het luxe toilet voor de klanten is voorzien van een kaptafel waar men zich kan opfrissen. In de ontvangstruimte hebben wij voor onze klanten ook gratis Wifi.