Pensionprijs pakket 1-  €500,00

- 6 keer daags voeren (3 keer daags eersteklas ruwvoer (weidehooi) en 3 keer daags optisportbrok XF70 en/of muesli van Vente)

- Om de dag uitmesten en opstrooien (1 keer per week leeg)

- Gebruik van alle faciliteiten 

- Grote zadelkast 

Pensionprijs pakket 2 - €550,00

- 6 keer daags voeren (3 keer daags eersteklas ruwvoer (weidehooi) en 3 keer daags optisportbrok X70 en/of muesli van Vente)

- Om de dag uitmesten en opstrooien (1 keer per week leeg)

- Gebruik van alle faciliteiten 

- Grote zadelkast

- Uw paard wordt 6 dagen per week naar wens in de paddock, stapmolen, of zomers op de weide gezet en er af gehaald

Op Pensionstal de Watertoren staat professionaliteit en het welzijn van de paarden vooraan. De stallen zijn lichte, ruime en goed geventileerde boxen van 3,5 x 3,5 meter, waarvan een aantal  voorzien zijn van een buitenluik. Tussen de boxen zijn contactluiken aanwezig voor het sociaal contact tussen de paarden. Alle spuit/poetsplaatsen beschikken over warm/koud water. De trainingsbanen zijn voorzien van een eb- en vloedbodem en goede verlichting. De bodems worden regelmatig gesleept en geëgaliseerd, waardoor het mogelijk is om altijd op een goede en gelijkmatige bodem te trainen. Op het terrein zijn 7 ruime paddocks aanwezig, waarvan twee hengsten paddocks. Ook beschikt de accommodatie over weilanden. Zomers kunnen de paarden daar grazen in ruime individuele vakken. Daarnaast beschikken wij over 5 gras paddocks, welke ook geschikt zijn voor hengsten. Er zijn ook een overdekte longeerkraal en een overdekte stapmolen met een speciale bodem aanwezig. Ook is er parkeergelegenheid voor trailer/vrachtwagen stalling. Tevens is het mogelijk om tegen een meerprijs op zon- en feestdagen uw paard in de paddock, stapmolen of zomers op de weide te laten zetten en binnen te halen. Daarnaast is er een aquatrainer aanwezig, deze wordt aangestuurd door Koster Aquatraining. Uniek aan deze prachtige locatie is ook een eigen bos, van maar liefst 2 hectare. Daarnaast is er om de weides heen ook een pad aangelegd. U kunt dus zowel om de weides heen, door het bos en om het bos heen met uw paard. Naast het stallen van uw paard is het mogelijk om uw paard te laten trainen, longeren of dressuurinstructie te krijgen. Aanwezig is ook een gediplomeerd cranio-sacraal therapeut.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt en/of het maken van een afspraak kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard bent u van harte welkom om te komen kijken wat wij u kunnen bieden.